Miért jó választás az SPC padló?

Az SPC padló egy rendkívül kiváló tulajdonságokkal rendelkező meleg burkolat.

Az SPC-Stone Polymer Composite– egy kőőrlemény és egyéb hozzáadott adalékanyagok keverékből készült burkolóanyag, ami extrém körülmények között is mérettartó. Az SPC/RIGID nem csak természetesebb, egészségesebb, de még méretstabilabb is. Többrétegű felépítésének köszönhetően pedig tartósabb és a járófelülete is ergonomikusabb, mely hűen utánozza a természetes anyagokat, pl. fa, kő, márvány stb.

Hézagok nélkül

Az SPC/RIGID burkolatok kőőrlemény anyagának azonban még egy óriási előnye, hogy akár nagyobb területeken is fektethető a padló extra dilatációs hézagok nélkül, sőt, egy már meglévő korábbi kerámia burkolatra is ráburkolhatók.

Az SPC padlók tökéletesen ellenállóak a vízzel

Az SPC padlók tökéletesen helytállnak a legproblémásabb helyeken is, hiszen karc – és ütésállóak, tökéletesen ellenállóak a vízzel, és bármilyen, a padló felületére kiömlő folyadékokkal, vegyszerekkel szemben – és nem okoznak semmi maradandó károsodást a felületen! Ez pedig – pláne egy kisgyerekes családnál nagyon nagy áldás tud lenni, ahogy az SPC padlók minimális karbantartási igénye is, hiszen könnyen tisztíthatók, higiénikusak, és a felhasználási területük is sokoldalú.

SPC padló Pergo

SPC padló fűtéses fóliával

A kopásállóság alapján megkülönböztetünk lakossági és közületi felhasználásra alkalmas anyagokat. Fontos tudni, hogy a jó minőségű SPC padlók már padlófűtéshez alkalmas alátéttel vannak kombinálva, ez egy 3in1 fólia, amely tartalmazza a padlófűtés fóliát, min. -19 dB lépészajt csendesít és teljes párazárást biztosít. Az SPC padlók 100%-ban vízállóak, és emiatt egyre többen választják fürdőszobába hideg burkolat helyett. A klikkes SPC padlóhoz csak szegély kell. Egyszerű klikkes kivitelezése nem igényel különösebb szerszámot és szaktudást sem.

SPC padló fűtés

A Tarkett egy európai gyártó ( Luxemburg) itt az SPC-t Rigid Compositnak hívják. A Rigid(merev) kivitelű padló a klikkes design burkolat egy változata. Az elasztikus termékmag helyett, kemény hordozóelemet használnak ez jobb formát és zárási stabilitást biztosít a padlónak.

Az SPC padlók a felületi struktúrák, design, a minták és a színek széles választékában kaphatóak, így sokféle esztétikai lehetőség kínálkozik a különböző enteriőrökhöz.

 

Az általunk forgalmazott Prémium SPC padlók: 

TOVÁBBI CIKKEK

5 tulajdonság, melyet eddig csak elvártunk, ám mára meg is kapunk álmaink padlójától!

A Kährs Life – a svéd fapadlók egyik legújabb kollekciója, csodálatosan egyesíti magában a valódi fapadlók szépségét, természetességét a vinyl padlók kiváló strapabíró és kényelmi tulajdonságaival

Minták, felületek, textúrák

Amikor a melegburkolatok szóba kerülnek otthonunk padlójára, legtöbbünknek ma már a klasszikus parketta után egyből a laminált padlók szép, fahatású, mintázata ugrik be elsőként.

Gyönyörű, természetes, időtálló: újgenerációs melegburkolatok konyhába is

Ma már óriási a választék a karcálló, strapabíró, foltokkal, szennyeződésekkel szemben is kiemelt ellenállóságot tanúsító, vízálló melegburkolatokból.

ART-WOOD STÚDIÓ

Bemutató terem, üzlet

1149 Budapest Mogyoródi út 32.

Hétfő: 10:00-17:00
Kedd: 10:00-17:00
Szerda: 10:00-17:00
Csütörtök: 10:00-17:00
Péntek: 10:00-15:00
Szombat: 10:00-13:00
Vasárnap: Zárva

+36 30-617-6535, +36-30-617-6230

art@artwoodstudio.hu

https://artwoodstudio.hu/

Hívás