5 tulajdonság, melyet eddig csak elvártunk

ám mára meg is kapunk álmaink padlójától

Aki ma melegburkolatot keres, egyre több újdonsággal, innovációval találkozik a piacon, ám az elvárásainkkal valami mindig ütközött. Valamiben mégis kompromisszumra kényszerültünk – legyen ez a vízállóság, vagy a gyönyörű természetes fa látványa, esetleg a nehezebb tisztíthatóság, vagy a speciális kezelés, amit – valljuk be – a dolgos hétköznapjainkba egyszerűen nem tudunk beleszorítani. Még vigyázni is egyre nehezebb a padlóra, pláne, ha cseperednek és játszanak a gyerekek, vagy mi találtuk ki, hogy rendezzük át a lakást, toljunk arrébb egy-két bútort. És míg eddig egy új hűtő behelyezése is maradandó karcolásokat okozott az előző laminált padlón, most már szeretnénk végre – jogosan – egy olyan szép, tartós és valóban strapabíró melegburkolatot, melyet tényleg a valódi életre terveztek! A jó hírünk pedig, hogy megérkezett…

Ő pedig nem más, mint a Kährs Life – a svéd fapadlók egyik legújabb kollekciója, mely csodálatosan egyesíti magában a valódi fapadlók szépségét, természetességét a vinyl padlók kiváló strapabíró és kényelmi tulajdonságaival – elsősorban az extrém tartóssággal, a vízállósággal és könnyű tisztíthatóság előnyével.

1. Fapadló legyen, mely gyönyörű, természetes – de rendelkezzen a vinylhez hasonló összes kényelmi tulajdonsággal

Amikor melegburkolatot keresünk, nagyon sokan a természetes,otthonos, meleg hatású fa burkolat mellett szeretnénk letenni a voksunkat. Szeretnénk – ha nem lenne annyira kényes: sajnos a valódi fa még a legkisebb nedvesség hatására is felpúposodik, nagyon oda kell figyelni, hogy meg ne karcoljuk a felületét, illetve bizonyos szennyeződéseket – mint pl. a kávé vagy a vörösbor okozta fránya foltok – előfordul, hogy örökre beléívódnak a natúr, kezeletlen vagy manapság oly divatos olajozott faparketta anyagába.

Ezt a problémát küszöbölte ki a svéd Kährs Life azzal az ügyes, többrétegű, és természetes megoldással, hogy a padló felületére 0,6 mm-es valódi fa réteget helyezett, melyet egy erős, de áttetsző lakkréteg véd meg a nedvességtől, a karcolódásoktól, és az egyéb nyomoktól, elszíneződéstől.

Ezzel pedig egy igazi hiánypótló gyöngyszemmé lett a melegburkolatok piacán.

10 álomszép modell: a legnépszerűbb tölgy és dió valódi fa felületű dekorokkal, igazi luxus érzettel és ergonomikus felülettel ajándékoz meg bennünket, nap mint nap…

2. Gyorsan és egyszerűen lehessen alkalmazni lakásfelújításunk idején

A padlót kis súlyának és az egyszerű formátumnak köszönhetően könnyű kezelni, 5G klikkrendszerének köszönhetően pedig könnyen és gyorsan lehet burkolni. A 7 mm-es padló vastagságából adódóan ugyanakkor könnyen illeszkedik a már meglévő ajtókhoz és küszöbökhöz is.

Ami pedig még ennél is fontosabb lehet számunkra egy könnyed, zaj – és pormentes lakásfelújításhoz, hogy a Kährs Life padlókat nyugodt szívvel fektethetjük akár a már meglévő aljzatunkra, egy korábbi kerámia járólapra is! (Természetesen a gyártó által előírt alátétekkel és fektetési sorrendet betartva, vagyis, amennyiben a Kährs által meghatározott követelmények teljesülnek.) Ám ha pontosan utána olvastunk és be is tartjuk ezeket a burkolási munkálatok során, akkor az új Kährs Life padlónkkal a melegburkolás rendkívül gyors, egyszerű és felfordulásmentes, otthonunk nyugalma pedig rövid időn belül újra zavartalan lehet.

3. Legyen időtálló, tartson jó sokáig, ne kelljen túl hamar lecserélni

Ez nagyon fontos, elvégre egy építkezés, egy lakásfelújítás nem egy-két évre, hanem akár évtizedekre is szól. Éppen ezért padlónktól is joggal elvárható a tartósság, még akkor is, ha melegburkolatról van szó! Nem véletlenül lettek egyre népszerűbbek a vinyl padlók is: tartósak, vízállóak, és igen komoly ellenállást mutatnak mind a terheléssel, mind pedig az ütésekkel szemben. A Kährs Life padló ugyan nem vinyl, hanem egy speciális furnérpadló valódi fa dekorréteggel – ám ezek az igényeink is teljesülnek – mindamellett, hogy természetesek és gyönyörűek – ezek a padlók még a vinyl padlókhoz hasonlóan szintén extrém magas, 33-as közületi kopásállósággal rendelkeznek.

4. Bírja jól a strapát: a gyerekek trappolását, ugrándozását, a cipőnkön behordott sarat és az ezt követő alapos nagytakarítást is…

Az extrém magas, közületi kopásállóság mellett többrétegű felépítésüknek köszönhetően padlónk tartós, stabil és ellenálló – nemcsak a kosszal és az ütésekkel, de a nedvességgel, vízzel és a takarítás során használt vegyszerekkel szemben is! Ez pedig rettentő fontos, elvégre a mindennapok során – pláne egy többgyermekes családban – ahol óhatatlan, hogy ne kelljen gyakran takarítani, felmosni, és vegyszereket, fertőtlenítő szereket is használni a padlón.

5. És talán az egyik legfontosabb egykori álmunk, hogy fapadlónk legyen vízálló, használhassuk a vizesblokkok területén is

A Kährs Life innovatív fapadlói bizony már ezt is tudják és teljesítik nekünk! A felület az innovatív laknak köszönhetően vízálló, a klikkeket kivéve. Így – mivel a HDF hordozó maximális duzzadása 15% körül lehet – így ha fürdőszobába nem is, de konyhába abszolút ideális választás! Nem kell aggódnunk attól sem, ha nedves felmosásra kerül a sor, esetleg véletlenül kilöttyintünk a konyha padlójára egy kis levest vagy szószt, a Kährs Life padlónk a 0,6 mm-es valódi fa rétege fölé került negyedik, innovatív lakkrétegének köszönhetően jól bírja a párát és a nedvességet a konyhában, sőt még az előszobában is – ahová pedig gyakran lépünk be vizes, olykor havas vagy saras cipővel…

Ez az 5 elvárás bizony min jogos ma már, és szerencsénkre egyikben sem kell kompromisszumot kötnünk, ha őt választjuk: a Kährs Life egy elérhető, gyönyörű fapadló, melyet valóban az életre terveztek.

Az Art-Wood Stúdió sokszínű választékában pedig már nálunk is elérhető, rendelhető, több más szépséges, stílusos és innovatív melegburkolat mellett. Ha pedig nem sikerülne dönteni, vagy csak nem tudod, melyik lehet számodra az igazi: hozzáértő munkatársainkra nyugodtan rábízhatod magad, ők majd segítenek megtervezni, kiválasztani és beszerezni a leginkább hozzátok illő megoldásokat.

TOVÁBBI CIKKEK

SPC padló: miért érdemes választani?

Amikor a melegburkolatok szóba kerülnek otthonunk padlójára, legtöbbünknek ma már a klasszikus parketta után egyből a laminált padlók szép, fahatású, mintázata ugrik be elsőként.

Minták, felületek, textúrák

Amikor a melegburkolatok szóba kerülnek otthonunk padlójára, legtöbbünknek ma már a klasszikus parketta után egyből a laminált padlók szép, fahatású, mintázata ugrik be elsőként.

Gyönyörű, természetes, időtálló: újgenerációs melegburkolatok konyhába is

Ma már óriási a választék a karcálló, strapabíró, foltokkal, szennyeződésekkel szemben is kiemelt ellenállóságot tanúsító, vízálló melegburkolatokból.

ART-WOOD STÚDIÓ

Bemutató terem, üzlet

1149 Budapest Mogyoródi út 32.

Hétfő: 10:00-17:00
Kedd: 10:00-17:00
Szerda: 10:00-17:00
Csütörtök: 10:00-17:00
Péntek: 10:00-15:00
Szombat: 10:00-13:00
Vasárnap: Zárva

+36 30-617-6535, +36-30-617-6230

art@artwoodstudio.hu

https://artwoodstudio.hu/

Hívás