Vízálló melegburkolatok fürdőszobába?

Méghozzá többféle stílusban is! Nem is olyan rég még elképzelhetetlennek tartottuk, hogy melegburkolat – pláne egy szép meleg fa erezett padló, vagy egy retro mintás dizájn különlegesség kerüljön be a fürdőszobába. Szerencsére ma már e téren sem kell kompromisszumot kötnünk: hála a mai innovatív anyag – és felület megoldásoknak. Íme, néhány új különleges szépség a természetes és a retro stílus jegyében a vízálló, fürdőszobába is alkalmas melegburkolat újdonságok közül – a modern, az időtlen, a természetes valamint a retro stílusok kedvelőinek. 

A fürdőszoba ma már egyre inkább „szobahatású”, meghitt tér, vagy egy vidám és fiatalos szoba – ahol örömmel indul a reggel, és ahol jól esik a pihenés, feltöltődés egy fárasztó nap végén. Éppen ezért, mára fürdőszobáink is egyre otthonosabbá, melegebb hatásúvá váltak, szobába illő elegánsabb bútorokkal, meghitt világítással, a hideg felületű, gyakran hatásában is rideg hatású csempe, járólap helyett egyre gyakoribb a vízálló tapéta, és a vízálló fa hatású melegburkolat betervezése ebbe a helyiségbe is. 

Fotó: Berry Alloc

 Ugyanakkor jól tudjuk, hogy az erősen vizes blokkhoz tartozó fürdőszobákkal szemben számos kritériumnak kell, hogy megfeleljen a padlónk – hiszen nem elég, hogy csupán szép, otthonos, tartósnak és ellenállónak is kell lennie nem csak a mindennapi használattal, hanem leginkább a vízzel és a párával szemben, ami köztudottan kikezdi a fát, és a fából készült anyagokat, berendezéseket.

Olyan padló kell tehát, ami bírja a nedvességet. Nézzük, mik lehetnek ezek?

 

SPC vinyl padlók, valódi luxushatással 

A Kährs LT, azaz Luxury Tiles (magyarul luxus spc vinyl) burkolatait bár bemutattuk olvasóinknak korábban, de muszáj itt, a fürdőszobába alkalmazható melegburkolatok között is említést tenni róluk.

Az innovatív tervezés és modern padlótechnika vívmányának szülöttei, a Kährs Luxus spc vinyl padlók maximális tartóssággal rendelkeznek, tudatosan úgy vannak kialakítva, hogy bírják a hosszú élettartamot, és a gyakori, rendszeres, olykor bizony nem kíméletes használatot. Az ütés – és karcálló felület, a maximális vízállóság, az 5G klikkrendszeres megoldásnak köszönhető kivételesen könnyű telepítésükkel ezek a padlók a valódi életre lettek tervezve.

Maximális tartósságuk, vízálló és a vegyszeres felmosással szemben is ellenálló felületük, fokozott ellenállásuk a pontterhelésekkel szemben, még erős és stabil csatlakozást, ráadásul egészséges, ftalátmentes, ergonomikus járófelületet is biztosít számunkra.

Mindennek ellenére megjelenésük és szépségük sem hagy maga után semmilyen kívánnivalót, sőt!

A rengeteg fa és kő dizájnját megjelenítő luxus vinyl spc padlók időtlen, kortárs megjelenésit szinte végtelen színben, árnyalatban és textúrával kérhetjük, az egészen világostól az egészen sötét tónusokig.

 

Fotó: Kährs Luxory Tiles

Tartós, sokoldalú, és természetesen vízálló spc vinyl padlók – a vidám retro stílus jegyében is

 

Az spc  egy igencsak közkedvelt padlóburkolat a vizes blokkok terén – mint a konyha és a fürdőszoba, hiszen tartós, vízálló, praktikus, szép és megfizethető megoldás. A fürdőszobába lerakott spc padlóburkolatoknak számos előnye van, akár a hideg és kemény járólapokkal szemben is: az spc kényelmes, meleg lépéskomfortot biztosít, nagyon könnyen és jól tisztítható, karbantartható, mindemellett pedig könnyen burkolható, és még az árát illetően sem ver majd bennünket a földhöz.

Ami pedig azt illeti, az spc vinyl padlók elképesztően sokféle színben, árnyalatban, mintával és dizájnnal választhatók, egész egyszerűen szinte korlátlan a választék.

A meleg és elegáns natúr famintázat mellett egyre népszerűbbé válik melegburkolatok terén is a kő, kőmintás vagy a beton textúráit imitáló felületek.

Fotó: Tarkett

Mivel napjainkban ismét rendkívül divatos a retró, ezért a gyártók nem tétlenkedtek: rengeteg színben, mintaléptékben, motívumban hozták el nekünk a retro mintákat is a vinyl burkolatok felületein.

Képünkön a Tarkett retro dizájn szerint megálmodott spc burkolata látható – de ebből is több szín, több árnyalat közül választhatunk.

Fotó: Tarkett

Ténylegesen vízálló laminált padlók – merthogy ma már ilyen is van!

Meleg, természetes hatása miatt a fa még mindig reneszánszát éli, azonban magas ára miatt a gyártók már olyan megoldásokat is kínálnak, amelyek egyesítik a fa kiváló tulajdonságait, felújíthatóságát, kopásállóságát az elérhetőbb laminált padlók modern technológiájával.

A kiváló, kompromisszumoktól mentes minőség mellé kedvezőbb árat, gyorsabb telepítést és egyszerűbb karbantartást kapunk– köszönhetően a technikai vívmányoknak és a gyártók folyamatos fejlesztéseinek.

Ezek közül az egyik legfontosabb a valóban, 100%-osan vízálló felület garantálása – melyhez az évtizedek alatt szép fokozatosan érkeztünk el.

Míg eleinte a csupán „páraálló” laminált padlókkal találkozhattunk, mára pedig már választhatunk bátran akár a kád mellé is fa hatású gyönyörű laminált burkolatot, mint például a Berry Alloc egyedi innovációján alapuló Hydro Plus vízálló laminált padlók egyikét!

Ezek a termékek egészen újszerű technológia alapján, ám már több mint egy évtizedes fejlesztésnek köszönhetően teljesen vízállóak.

Fotó: Berry Alloc HPF laminált padló

Titkuk az a nagyon szoros Loc-System technológia, mely megakadályozza a víz bejutását a laminált padló klikkes kapcsolódásainál. Ezen túl még az egyes klikkeknél egy speciális HYDROPLUS víztaszító bevonat is védi, és nem engedi át a vizet még a V-alakban fózolt dizájnnal rendelkező modellek esetében sem, vagyis, a víz egyáltalán nem tud beszivárogni a padló rései közé. Ezt már számos különböző, hiteles teszt, vizsgálat is bizonyította.

Ami pedig a megjelenést és a dizájnt illeti, nem csak a fa, és a vintázs fa árnyalatok és textúrák közül válogathatunk!

Ha tetszik a hűvös és modern kő felület, ám előnyeit a hidegburkolat keménysége és hűvös felülete nélkül szeretnénk élvezni, akkor ma már ezt is megtehetjük!

A kortárs kő és beton felületek – mostantól melegburkolatainkon is megjelentek, hiszen az időtlen kő, a szépséges gránit vagy az elegáns bazalt lapok kortárs tereink már-már szinte kötelező elemei – ahogy a beton is túl nőve az indusztriális tereket, modern és fiatalos megjelenésével otthonaink egyik legnépszerűbb felületévé vált. 

Fotó: Berry Alloc

A beton textúrájú és árnyalatú tapéták és melegburkolatok kellemes, meleg hatásuk mellett kedvező, elérhető áruk révén igazi közönségkedvencekké váltak.

Természetesen a klasszikus fahatás, a kortárs kő és beton izgalmas textúrái mellett a kedves játékosság jegyében is terveztek jobbnál jobb megoldásokat a gyártó dizájnerei: a betonhatás, a cementlap-hatás, vagy a retro minták vízálló szépségeivel igazán egyedi fürdőszoba tereket varázsolhatunk!

Fotó: Berry Alloc

Elegáns, vagy stílusos melegburkolatot keres fürdőszobájába, konyhájába? Olyat, amit valóban az életre terveztek, nem csak a lakás díszeként fog majd funkcionálni? És mindezt egyedi elképzelésben, a mai trendeknek, stílusoknak megfelelő kivételesen bő és igényes választékból, készséges és hozzáértő szakmai segítségnyújtással egyben szeretné megoldani?

Akkor a lehető legjobb helyen jár nálunk: Az Art-Wood Stúdió munkatársai készséggel segítenek megtervezni, kiválasztani és beszerezni a leginkább hozzánk illő megoldásokat.

ART-WOOD STÚDIÓ

Bemutató terem, üzlet

1149 Budapest Mogyoródi út 32.

Hétfő: 10:00-17:00
Kedd: 10:00-17:00
Szerda: 10:00-17:00
Csütörtök: 10:00-17:00
Péntek: 10:00-15:00
Szombat: 10:00-13:00
Vasárnap: Zárva

+36 30-617-6535, +36-30-617-6230

art@artwoodstudio.hu

https://artwoodstudio.hu/

Hívás