HACIENDA & RANCH

új Prémium SPC Kollekciók

Folytatva hagyományunkat, hogy a fa iránti tudásunkat és szenvedélyünket alkalmazzuk a design és az innováció egyesítése érdekében, most új és vonzó famintákat és színeket mutatunk be a továbbfejlesztett 5 mm-es klikkes spc padlókban.

Annak érdekében, hogy minden ízléshez és belsőépítészeti esztétikához legyen választék, az új dizájnokat két kollekcióban mutatjuk be, Hacienda és Ranch néven, tükrözve a fafelületek változatosságát.

A padlók jellemzői közé tartozik az integrált alátét a nagyobb kényelem érdekében, a Kährs bizonyítot tminőségével és tartósságával kombinálva- ezzel folytatva a Kährs történelmét és a várakozásokat felülmúló prémium és minőségi padlók kínálatának örökségét.

  • Az Egyesült Államok északi és délnyugat részének fenséges vidékeire és az ott élő gyönyörű lovakra támaszkodva új és vonzó famintákat mutatunk be a Ranch és Hacienda kollekciókban.
  • Ezeknek a padlóburkolatoknak a megjelenése és érzete a következő szintre emelkedett a szinkron dombornyomással, a fa kialakítás új fajtáival, az ultramatt felülettel és az új, modern színekkel.

Hacienda kollekció

A Kährs Hacienda kollekció négy vonzó dekort kínál, ahol az autentikus faérzetet szinkronizált dombornyomással tovább fokozzák, hűen visszaadva a valódi fa textúráját és erezetét az egyes minták lágy árnyalataival párosítva.

A világostól a greige-beige-ig és a természetes tölgy színárnyalatáig terjedő színeket a ló bundájának gyönyörű lumineszcens fénye ihlette, amit a terméknevek is tükröznek. A nyugodt, natúr famintázattal kombinált megjelenés az Egyesült Államok dél-nyugati részén található egységes színű sivatagi tájra emlékeztet.

Ranch kollekció

A Kährs Ranch SPC kollekció egy rusztikusabb megjelenést kínál 5 természetes tölgy színben.

A valódi fát utánzó csomókkal és repedésekkel járó rusztikusságot megerősíti a szinkronizált dombornyomás, amely lemásolja az egyes csomók és repedések textúráját, valamint a fa erezetét a természetes, kiváló minőségű fa megjelenése és érzete érdekében.

Ez a rusztikus dizájn az Egyesült Államok észak-nyugati részén található zord, hegyvidéki természetet tükrözi,  meleg és lágy színekkel kombinálva, amelyek a prérin barangoló vadlovak meleg tapintású puha bundájához hasonlóak.

A Kährs SPC padlók egyedi felépítése

 Extra kopásállóságú bevonat

A felület UV-re keményedő lakkal van  kezelve, amely kiváló karcállóságot biztosít, és tömíti a felületet a foltok, vegyszerek, szennyeződések ellen. Ezen kívül ultramatt, autentikus megjelenést biztosít a padlónak, amely egyszerre tartós és szinkronizált dombornyomással textúrált, ami a valódi fa erezetének, csomóinak és repedéseinek érzetét kelti.

2. Koptató réteg

Átlátszó réteg, amely védelmet nyújt a dekorréteg ( a szín) elhasználódása ellen, mint pl. a nagyon mély karcolások, a padló felületén elhúzott bútorlábak és egyéb kopások ellen.

3. Dekorréteg

Ez egy nyomtatott fólia, ezen a szín, a csomók, a szemcsék és a repedések a természetes fát utánozzák, így a Kährs padlókra jellemző egyedi dizájnt hoz létre.

4. SPC hordozó

Ez a panel magja, a maganyag különböző receptúrák szerint keverhető, ami egyedi tulajdonságokat ad, mint pl. a Kährs SPC merevített hordozórétege. Ez a réteg adja meg a padlónak a merevséget a panelstabilitást és az erős benyomódás elleni hajlamot. A klikkréteg is ebben a hordozóban van kialakítva.

5. IXPE alátét

Ez a réteg hangcsillapító tulajdonságot, (csillapítja a rezgéseket), és járási kényelmet biztosít, kiegyenlíti az aljzat apróbb egyenletlenségeit.

Az olyan  színszóródások megengedettek a dekorban, a világostól a sötétig, ami az eredeti természetes fában található színszóródásokat jellemzi. Ez a változat magában foglalja a csomók és repedések kialakítását és elhelyezését is ami a valódi fa természetességén alapul.

 

ART-WOOD STÚDIÓ

Bemutató terem, üzlet

1149 Budapest Mogyoródi út 32.

Hétfő: 10:00-17:00
Kedd: 10:00-17:00
Szerda: 10:00-17:00
Csütörtök: 10:00-17:00
Péntek: 10:00-15:00
Szombat: 10:00-13:00
Vasárnap: Zárva

+36 30-617-6535, +36-30-617-6230

art@artwoodstudio.hu

https://artwoodstudio.hu/

Hívás