Konyhai fali panel


Szeretné gyorsan és hatásosan megújítani konyháját? Olyan anyagot keres, ami megfizethető, víz- és ütésálló ráadásul nagyon könnyen kivitelezhető?
Akkor a BerryAlloc konyhai fali panelek az ideális megoldások Önnek.
Széles dekorválaszték, a trendi csiszolt alumínium és a magasfényű felületek mellett megtalálhatók a különböző méretű csempeminták, amik teljesen új stílust adhatnak konyhájának.
Ráadásul sokkal könnyebb kivitelezni, mint a hagyományos csempéket.
A fali panelek vízálló kompaktlemezek 1200x600x3 mm méretben.
Gáztűzhely mögé nem ajánlott!!
Norvég minőség!
  • Miért válasszon BerryAlloc konyhai fali paneleket:
  • - Életre szóló garancia otthoni felhasználásra.
  • - Nagyon könnyű kivitelezés. Ideális felújításra, de alkalmas új konyha építésénél is.
  • - Teljesen víz- és ütés- és hőálló!
  • - Láthatatlan összetételek.
  • - Széles dekorválaszték
  • - UV álló
  • - Környezetbarát
A konyhai design fali panelek forgalmazására viszonteladók jelentkezését várjuk az ország egész területéről.
Jelentkezéseket az artwoodstudio.bt@chello.hu e-mail címre várjuk.
Konyhai fali panelek: Vegyen búcsút a falakon éktelenkedő foltoktól!

A konyhafalak fokozott veszélynek vannak kitéve, ami a koszolódást illeti. A serpenyőről felpattanó olajcseppek, a vágódeszkán megdolgozott gyümölcsök spriccelése vagy a kilögybölt kávé mind-mind foltokat képes ejteni a falakon. Ha nem mosható festéket használtunk a konyhafalak festésekor, akkor a tisztítás nem hogy egyszerű feladat nem lesz, hanem egyenesen lehetetlennek bizonyulhat, még intenzív sikálás és a legerősebb tisztítószerek használata mellett is.

Egy megfelelő konyhai fali panel segítségével viszont végre búcsút mondhat a foltokban végződő baleseteknek és az igénytelenül kinéző falaknak! A konyhai fali panel ugyanis jelentős hatékonysággal védi konyhája falait, ha pedig a panelt magát éri szennyeződés, az rendkívül gyorsan és egyszerűen tisztítható egy rongy, illetve egy egyszerűbb tisztítószer vagy akár víz segítségével.

A konyhai fali panelek 1200 x 600 x 3 mm méretű kompaktlemezek, melyek víz-, karc- és hőállóak, így nagy igénybevétel mellett is hasznos elemei lesznek a helyiségnek. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük annak érdekében, hogy a konyhai fali panelek


A termék ára: 11500 Ft/panel

(Képek)
(Képek)
Top