BerryAlloc Emotions


A padlóburkolatok világa borzasztó fejlődésen ment keresztül: anyagok, felület, árnyalatok... manapság minden lehetséges! 
A valódi fa mégis megtartotta vezető szerepét a legmenőbb trendek közt is. Ha valaki már megtapasztalta a valódi fapadlót, ismeri a melegségét és a nem helyettesíthető hangulatát, amit kínál, dacolva a korral.
A fapadlók emelik minden otthon értékét a legmodernebbtől a legromantikusabbig.

A termékek árával kapcsolatban kérjük érdeklődjön bemutatótermünkben!

Válasszon otthonába valódi fából készült parkettát!


A valódi fából készült parketta szerencsére sosem megy ki a divatból. Számtalan előnye miatt még mindig rengetegen szeretik és ragaszkodnak hozzá, pedig, mint tudjuk, már számos más megoldás is létezik. Nézzük, mit az, amiben szinte utolérhetetlen a parketta!


Arra a parkettára, ami valódi fából készült, jól esik rálépni, mert viszonylag puha és természetes érzést nyújt. Amíg egy márványpadló nagyon rideg, addig a parketta meleg, nem hűl át annyira. Annak, aki szereti a természetes anyagokat, kiváló választás, hiszen szó szerint beviszi a természetet otthonába, ráadásul teljesen egyedi megjelenésű.


Fontos szempont még, hogy a parketta könnyen tisztítható, minimális ápolás mellett hosszú évekig gyönyörű marad! Változatos színekben elérhető, ezért biztos lehet benne, hogy kínálatunkban megtalálja azt a terméket, ami igazán elnyeri a tetszését! Fontos, hogyha valódi fa parkettát választ, annak elrakását csakis hozzáértő szakemberre bízza!


Forduljon hozzánk bizalommal, és érdeklődjön termékeinkről! Minőségi fa parketták széles kínálatával várjuk!
Méret: 1180x164x14 mm, koptatóréteg: 3,3 mm, 8 panel, 1,54 m2/ cs

(Képek)
Top