Kiegészítők
Ha a ragasztós vinylt padlót választja, ajánljuk hozzá a BerryAlloc Fast Tec öntapadós alátétfóliát. Kiegyenlíti az aljzat apróbb egyenetlenségeit(pl. csempefuga) és egy öntapadós felületet ad. Csak leteríti a megtisztított burkolandó felületre és már kezdheti a burkolást. Közvetlenül lerakás előtt távolítsa el a felső fóliát és fektesse a lapokat közvetlenül a BerryAlloc Fast Tec öntapadós alátétfóliára.
Méretek: 1,8 mm vastag, 6 m2/csomag
Padlófűtésre alkalmas.
3.500 Ft/m2
 (Képek)
Vinyl PU Protect
Gyengéd ápolás a Design PVC padlóknak, vinyl felületvédő tisztítószer a kezdeti védelemért.
Matt, csúszásmentes felületet képez a különleges polimer kombinációnak köszönhetően. Érdemes 1-2 havonta felfrissíteni. 1 L 3.900 Ft
Vinyl Planks Claner
Egy speciális aktív tisztító vinyl padlókhoz, mindennapi felmosásra. A gyári PU felületet kiválóan karban tartja. 1 L 3.500 Ft
Felhasználati javaslat: A frissen lerakott vinyl padlót először a Vinyl Plank Cleaner-rel kell felmosni, majd ezután a Vinyl PU Protect használatával csúszásmentes felületet képezni a padlón.
Használati utasítás: A jól felrázott Vinyl PU Protect-ből 100 ml-t öntünk egy vödör(8-10 liter) vízbe. Az első felmosáskor kapcsoljuk ki a padlófűtést(ha van). Ha lehetőség van rá hagyjuk egy éjszakán át száradni. A Vinyl Plank Cleaner-ből napi felmosásnál 50 ml-t öntsünk egy vödör vízbe (8-10 liter). Bemutatótermünkben nagy választékban állnak rendelkezésre különböző profilok Modul Design PVC és klikk vinyl padlókhoz egyaránt. Kérjük érdeklődjön üzleteinkben.
(Képek)
Top