BerryAlloc Ocean


A1 vízállóság designal kombinálva.

Az Ocean a ház minden helységébe ajánlott, még a konyhába és a fürdőbe is.

A Hydroplus technológiának köszönhetően a padló teljesen vízálló.

Az Ocean olyan exkluzív dekorfelületeket is kínál, mint a Retro Chic.

Ocean V4 Gyant Natural, Texas Light Natural és a Gyant Light dekorszínek raktárról 10 % kedvezménnyel kaphatók!

Méretek: 1288 x 190 x 8 mm, 32-es Kopásállóság

9 panel/csomag= 2,20 m2

56 csomag/paletta= 123,3 m2

A termék ára: 6.690 Ft/m2

4 oldalon fózolt: 6.890 Ft/m2

Miért érdemes a laminált padlót választani?

Napjainkban az egyik legnépszerűbb padlóburkolási forma a laminált padló. Ezt a termékek számtalan előnye indokolja, melyeket az alábbiakban ismertetünk.

Laminált padlót rendkívül széles választékban vásárolhatunk, így biztosan találunk olyan mintájút és árnyalatút, amilyet elképzeltünk otthonunkba. Az esztétikai szempontokon túl nagy előnyük a kopásállóság. Sokkal tovább képesek szépek maradni, mint a parketta, UV állóak és nem repedeznek meg száraz levegő esetén sem. A laminált padló egyszerűen és gyorsan lerakható, a lapok között nem lesznek hézagok, így nincs szükség hozzá további kitöltő anyagra. További pozitívum, hogy padlófűtés esetén is bátran választhatjuk ezt a padlómegoldást. Végül, de nem utolsó sorban, fontos megemlíteni, hogy a laminált padló könnyen tisztítható. Egyszerűen porszívózzuk fel, ha szükséges, nedves törlővel fel is moshatjuk.

Minőségi laminált padlót szeretne vásárolni otthonába? Forduljon hozzánk bizalommal, széles kínálattal várjuk vízálló termékekből is!


A BerryAlloc Ocean V4  Gyant Natural, Texas Light Natural és a Gyant Light dekorszínek készletről 10% kedvezménnyel kaphatók!
(Képek)
Top