Parketta

Kährs Unity


Minőségi fapadlók 1857 óta.

Az majd 150 éve alapított Kährs több, mint 250 különböző parketta terméket kínál- fafajták, színek és formátumok kimagasló választéka.
Ezért a svéd prémiummárka nem csak hajópadlók és a vidéki házak padlóinak sokszínűségét, hanem a népszerű régi hatású padlók és az új formatervezési irányzatok széles választékát is megmutatja.
A különösen természetes fa érzetéről a Kährs természetesen olajozott felülete gondoskodik, de a könnyebb ápolhatóság kedvéért vannak matt lakkozott felületek is.
A szabadalmaztatott WoodlocR 5S klikkrendszer és a továbbfejlesztett „Fold-Down” kötésrendszr még könnyebbé teszi a fektetést.
Fontos! A Kährs faparketták teljes kínálatát forgalmazzuk! Ha a kívánt padlót nem találja a honlapon, kérjük lépjen kapcsolatba velünk!
A stuttgarti kopásállósági teszt mgmutatta, a Kährs által forgalmazott padlók rendelkeznek a legtartósabb karcálló felülettel.


Keskeny padlók modern kivitelben elsősorban városi lakásokba.
A fehérített tölgy deszkák a krém fehértől a hanga szürkéig. A mattlakkozott felület teljesen védve van a napi használat hatásaitól.
Minden deszka külön van kefélve, hogy maximálisan kihozza a fe természetes textúráját.
Panelméretek: 1830 x 125 x 10 mm, 8 lap= 1,83 m2
3 rétegű, 1 sávos parketta, matt lakkozott, kefélt felület, 4 oldali V fugák, Woodloc klikkrendszer.
Klikkelve és ragasztva is fektethető, padlófűtésre is alkalmas.
Dió dekorok: 20.900 Ft/m2
Összes többi dekor: 15.990 Ft/m2
(Képek)
Top